Toon 4 resultaten
  
     

Een klassieker in al onze zaken.  De fazant wordt voor u reeds versneden en oversaust zodat de fazant tijdens het opwarmen lekker sappig blijft.  Een halve fazant per persoon, filet en boutje. Extra saus, kroketten en wildgarnituur worden apart meegeleverd en zijn dus inbegrepen.

 

Fazant met saus en wildgarnituur opwarmen in oven

Kroketten afbakken in friteuse (neem contact op voor oven vriendelijk alternatief)

  
     

Ontdek ons Schotse hertenkalf geserveerd met een klassiek wildgarnituur. Geniet van de combinatie van appel met veenbessen, gebakken witlof, spruitjes en boschampignons, allemaal verfijnd afgewerkt met een heerlijke wildsaus. Een gerecht dat de pure smaken van de natuur samenbrengt.

Fazant met saus en wildgarnituur opwarmen in oven

Kroketten afbakken in friteuse (neem contact op voor oven vriendelijk alternatief)

  
     

Ervaar de verfijnde smaak van gegrilde kreeft met knoflook. Perfect gegrild voor een zachte textuur en verrijkt met de volle smaak van knoflook. Een luxueus gerecht, een klassieker van Maritime.

Onze kreeften wegen levend ongeveer 750 gr.

Opwarmen in de oven

  
     

Een klassieker tijdens de feestdagen.  Geen feest zonder kreeft! Kreeft met slaatje, ei, mayonaise en cocktailsaus.

Onze kreeften wegen levend ongeveer 750 gr